16.2.2015

kehitän elämääni

gfit3 gfit

4 kommenttia:

 1. oon itekin alkanut ottamaan vauvan askeleita terveellisempää ja kulutuskriittisempaa elämää kohti! sitä rupes miettimään omia elämäntapoja aika lailla enemmän, kun muutti omilleen. punaista lihaa ei mun kämppään eksy muuten, kuin kissoille ruuaksi ja joskus aniharvoin akuutin darrapekonin muodossa, vaate- ja sisustushankinnat (miinus alusvaatteet, housut ja kengät sekä kokonaiset 3 vaatekappaletta vuoden sisällä, jotka on hankittu ihan normikaupasta) teen kirppiksillä joko netissä tai ihan paikanpäällä. ihonpuhdistus-, kuorinta- tms tuotteet oon vaihtanut aikalailla luonnonmukasiin juttuihin! koitan vaan sanoa sitä, että itse ainakin yllätyin tässä yhtenä päivänä siitä, kuinka helppoa on ollut pikkuhiljaa päästä tilanteeseen, jossa huomaa tekevänsä aina vain useammin eettisempiä valintoja. toki matka jatkuu yhä ja palon on vielä parannettavaa, mutta silti. :) ja hei, jos kääntöapua kaipaat niin meitsi helppaa mielellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki ootan et pääsen tänä vuonna muuttaan omaan kotiin ja sitä että saan hommata kaikki perusjutut kierrätettyinä tai muutoin ostamalla eettisesti kelpoja tuotteita. Ja sitten saa itse oman vapauden päättää ruokaostoksista! Kyllähän tommonen kulutustottumusten muuttaminen onnistuu, kun on vaan ite motivoitunut :) ja karsii kaiken turhan kuluttamisen pois elämästä ja tyytyy vähään niin on sitten varaa ostaakin laadukkaampaa luomusafkaa jne.

   ehkä kielioppivirheiden tarkistamiseen saattais tarvita apua. voin vaikka tulla huutelee sun blogiin jos ja kun tarvetta tulee =)

   Poista
 2. meitsi voi kyl auttaa jos tarvii, because im good! ;D ja kuulostaa hyvälle prokkikselle good luck !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, jep, täytyy suakin sit kiusata välillä!

   Poista